Треньорът на Левски Ратко Достанич коментира наказанието от СТК мачът срещу Черноморец да се играе на неутрален терен, заявявайки, че след случилото се в последните дни вече нищо не може да го изненада.

„Работим върху това, което ни липсва засега. Искаме да изчистим нещата, да играем по-добре в защита”, каза Достанич.

„След това, което се случи, сега нищо не може да ме изненада, вярвайте ми. Наказанието е лошо за нас, за феновете, за всички. Просто няма да мислим за това. Сега се готвим, за да печелим всеки един мач и да си върнем самочувствието, да върнем доверието и да покажем на всички, че искаме да се борим за титлата.”

„Това наистина е труден момент и за всеки един в клуба е така. Сега трябва да вдигнем морала на отбора и да се върнем, въпреки че е трудно. Имаме мач Черноморец, а след това играем срещу Лацио в Европа, това трябва да ни вдигне.”

„Доколкото знам днес Георги Петков мина на прегледи и те са показали, че ще има един месец почивка. Йовов още след мача чувстваше една контузия. Днес работеше извън групата, утре трябва да се включи към състава.”

„Седрик, Дарко и Живко работят с отбора. Надявам се, че ще бъдат готови за неделя. Ортега сутринта получи контузия и затова не тренира днес.”

„Много труден момент за вратарския пост, защото Гошо е много добър вратар. Сега е шансът на Цецо да покаже своите качества. В този момент няма да търсим нов вратар”, каза още сръбският наставник на сините.