Бранителят на Левски Веско Минев призна, че не е имало какво толкова да си кажат той и неговите съотборници след загубата с 0:4 от Лацио в мача от груповата фаза на Лига Европа. Защитникът сподели, че вината не трябва да се хвърля върху един или двама състезатели, тъй като целият отбор е допускал грешки.

„Мисля, че тръгнахме добре, създадохме няколко положения. След това обаче те ни вкараха два гола и те предрешиха мача. Можеше и при тези два гола пасив да се върнем в мача, но пак показахме старата слабост да не можем да вкарваме голове. Създадохме доста положения днес, за разлика от мача с Черноморец. Вече мислим за следващия мач. На всеки се случва да сбърка. Имаме треньор, който ще гледа да изчисти пропуските в играта ни. Нямаше какво толкова да си кажем в съблекалнята след това 0:4. Преди обвинявахме само нападателите, че пропускат, но се видя, че всички от отбора пропускат. Не трябва вината да се хвърля върху един или двама”, коментира Веско Минев.

Йордан Милиев в същото време заяви, че Левски трябва да гледа напред, като определи и следващия мач с Локомотив Пловдив като много важен за „сините”.

„Мисля, че стояхме добре на терена, за съжаление, Лацио си реализира шансовете и победи. Ние нямахме шанс, не успяхме да стигнем до попадение. В неделя ни чака доста важен мач, в който на всяка цена трябва да победим. Гледаме напред.