Бившият футболист на Лацио и Стандарт Лиеж Луис Педро Каванда подписа договор с Трепча от Косово преди няколко дни, но когато видя къде ще играе, той разтрогва контракта си с тима от Косово след десет секунди.

Белгиецът постигна договорка с президента на клуба и бе удовлетворен от финансовото предложение, след което е приел контакта. Проблемът обаче е станал, когато играчът е акостирал на стадион и видял състоянието на съоръжението.

„Каванда пристигна при нас, след като платихме самолетния му билет, хотела и му показахме Прищина и хубавите ресторанти. Казвах на моите съветници, че се притеснявам, че той може да избяга от нас”, каза Абедин Зека пред Indeksonline и добави: „Моментът, в който влезе в съблекалните, той развали договора веднага. Представете си, когато дойде времето да гостуваме в Гниляне? Точно 10 секунди ми отне да се махне от нашия клуб”, каза още президентът на Трепча.

„Във финансово отношение се разбрахме бързо и той бе доволен. Убедихме го, след като му казахме, че е имало война тук, но не пожела да остане”, каза босът на клуба.

Според информациите Каванда ще продължи кариерата си в Китай.