Старши треньорът на Лацио Давиде Балардини обяви, че воденият от него отбор не е фаворит в мача срещу Левски от Лига Европа, като той каза, че очаква тежък двубой срещу „сините”.

„Мачът с Левски е добра възможност младите футболисти да играят. Колкото повече се дава шанс на младите футболисти да играят в подобни мачове, толкова повече те се развиват”, коментира наставникът на „римските орли”.

„Не се чувстваме фаворити. Очаква ни много тежък мач, срещу добре организиран отбор. На този стадион се игра трудно, като гост”, добави Балардини.

„Гледах половин час от мача на Левски с Виляреал и ме впечатли тяхната игра. Левски е много добър отбор, който е подготвен да стане шампион на България”, сподели старши треньорът на Лацио.

„Отборът притежава много добри футболисти. Ще гледаме още видео записи на мачовете на Левски”, каза още Давиде Балардини.

"След загубата от Ред Бул Залцбург, целта ни е да записваме по-добри резултати и смятам да започнем утре срещу Левски. Отсъствието на основните футболисти са добър шанс да се използват играчи, които се изявяват по-рядко. Съперникът ни за утре прилича доста на Ред Бул, защото е много добре организиран в защита и има чудесни дефанзивни играчи. Идеята ми за този мач е да дам почивка на някои от основните играчи, при които се е натрупала умора. Играчите ми не са обременени от негативния период, той бе очакван, напълно наясно сме с потенциала си. Смятам, че в последния мач с Палермо, въпреки че не победихме, ние показахме добра игра", заяви Балардини на пресконференцията преди утрешната среща на стадион "Георги Аспарухов".