Лацио изпусна победата срещу Фиорентина в мач от 14-ия кръг на италианската Серия А. Двубоят приключи при равенството 1:1 след като гостите вкараха от дузпа в третата минута на добавеното време. Така Лацио вече втори мач е без победа и отстъпи на пето място в подреждането в първенството с 29 точки.

Лидер в Италия е Наполи с 38 точки. Фиоретина пък записа четвърти двубой без победа в Серия А, като държи 11-ата позиция със 18 точки в актива си.

Голът за домакините бе дело на Стефан де Врай в 25-ата минута на срещата, а за Фиорентина от дузпа в 93-ата минута се разписа Кума Бабакар.

Гостите имаха шанс още в 9-ата минута, когато Сирил Теро пробва удар от далеч, с който прати топката вляво от вратата на Лацио.

Моментът за домакините дойде в 25-ата минута. Луис Алберто прати топката в наказателното поле, където Де Врай засече с глава за 1:0 за домакините.

В 38-ата минута Джовани Симеоне стреля, но прати топката над вратата на домакините, а в 52-ата стражът на Лацио Томас Стракоша отрази изстрел на Сирил Теро.

Влезлият като резерва на мястото на Теро - Кума Бабакар също имаше възможност да се разпише за гостите в 74-ата минута, но Стракоша отново бе на мястото си.

Драмата бе пълна в третата минута на добавеното време, когато след нарушение на Фелипе Кайседо реферът отсъди дузпа и Бабакар изравни за 1:1, измъквайки точка от Лацио.