Халфът на Лацио Луис Алберто смята, че Ювентус остава фаворит за титлата в Италия, а също така призна, че предпочита Лионел Меси пред Кристиано Роналдо. Полузащитникът на „бианкочелестите” говори пред Gli Autogol за това какво очаква от сезона до края му. „Юве се нуждае от време, тъй като започнаха да работят с новия треньор преди само няколко седмици. Всеки казва, че този отбор вече не е добър, но никога не трябва да ги отписваш. Те остават фаворит”, смята испанецът.

Алберто също така призна, че Луис Суарес е най-добрият футболист, с когото е играл на футболния терен. „Играл съм с много добри футболисти, като Джерард, Коутиньо, Стърлинг, но Луис Суарес е най-добрият. Този, срещу когото ми е било най-тежко, е Лионел Меси – лесно е. Винаги съм го предпочитал пред Кристиано Роналдо, който също е уникален футболист. Никой не е правил това, което правят те”, констатира халфът на „орлите”.

Алберто обърна внимание и на халфа на Интер Николо Барела, за който счита, че Италия трябва да е горда. „Той беше един от най-добрите, дори когато играеше в Каляри. Италия трябва да се гордее с него”, завърши Алберто.