Нападателят на Лацио Чиро Имобиле бе доволен след постигнатия хикс срещу Милан (1:1) в последната минута. Стрелецът довери, че характерът е основният ключ за римляните, макар че счита, че тимът му трябва да съжалява за пропуснатите възможности за победа.

„Милан разполага с добри играчи, и въпреки че беше с много кадрови проблеми се представи много добре тук. Беше тежък мач, а трите точки срещу Милан бяха много важни за нас. Въпреки това трябва да сме радостни, че стигнахме до равенство. Всичко се крие в характера, с който разполага отбора ни”, сподели Имобиле пред репортерите.

„Тазгодишното първенство е много по различно от минали издания. Отборите, които са в средата на таблицата, са много по-подготвени и трябва да играем на 110%, за да ги победим. Те се борят за това да не изпаднат, а същевременно изравненото им първенство им позволява да поглеждат към местата за Европа. Гадно беше да играем на такъв тежък терен, но както знаем имаше ръгби мач тук. Надявам се дъждът да помогне за укрепването му в близките седмици”, продължи Имобиле.