Нападателят на Лацио - Чиро Имобиле, каза, че ще вечеря със Сергей Милинкович-Савич в знак на благодарност за неговата 23-та асистенция. Италианският нападател отбеляза първия гол при победаа с 2:0 над Верона на „Олимпико“.

„Феновете ни подкрепяха от началото до края. Ние сме страхотни, имаме нужда от тяхната подкрепа в тези трудни мачове. Никога няма да ми доскучае да празнувам с тях. Викът на Curva Nord беше облекчение“, каза Имобиле пред DAZN.

„Знаем, че е по-трудно, когато играем в Европа, но клубът ни помогна, като привлече нови играчи през лятото. Те ни помагат и ние се завъртяхме много, за да сме свежи днес“, продължи стрелецът.

14 снимки

„Сергей е невероятен играч, както и Луис Алберто , споделял съм много моменти с тях. Те ме познават толкова добре, колкото жена ми, скоро ще вечеряме заедно със Сергей заради асистенцията“.

„Треньорът ще бъде доволен, той ни каза, че никога не сме се справяли добре след европейските мачове. Съставът е по-широк от миналия сезон, Казале и Маркос Антонио ни помогнаха днес. Резервите могат да направят разликата“, завърши Имобиле.