Атакуващият полузащитник на Лацио Фелипе Андерсон все още тренира самостоятелно, предадоха италианските медии. Очакваше се след снощната загуба с 1:4 от Наполи бразилският футболист да бъде реабилитиран в първия състава, ала това не се случи.

Лацио разкарва топ играч след свирепа свада

Звездата на „лациалите” си изпати заради скандала с треньора Симоне Индзаги, разиграл се след изненадващата загуба от Дженоа с 1:2 в предишния кръг. Твърди се, че тогава играч и треньор едва не започнали да си разменят удари, а Индзаги се заканил, че Андерсон повече няма да играе за него.

Сега спортният директор Игли Таре хвърли малко повече яснота върху случая, тъй като веднага тръгнаха слухове за предстоящата продажба на 24-годишният играч. „Той не е искал да бъде продаден, тези информации не са верни”, коментира албанецът.

Скараният с Индзаги тренира самотен в Лацио

„В нито един момент не сме обсъждали подобна стъпка. Единственото, което е важно за всички, е, че тимът е с приоритет пред отделните футболисти, а правилата важат за всички.”

„Качествата на Фелипе Андерсон не подлежат на дискусия, ала той трябва да научи и да се подобри в някои фундаментални отношения, за да може да работи в един успешен отбор. Вече го е правил преди. Говорихме с него във вторник в течение на 2 часа и се надявам да е разбрал, защото всички тук много го обичаме”, допълни Таре.