Отборите на Торино и Лацио завършиха при нулево равенство в една от ранните съботни срещи от втория кръг на Серия А. Двата отбора изиграха равностоен двубой и поделиха точките, след като в първия кръг стартираха с победи новия сезон.

„Орлите“ бяха тези, които бяха по-близо до победно попадение, но късметът не беше на тяхна страна. Италианският национал Чиро Имобиле направи няколко пропуска, а отлично се представи стражът на “биковете” Ваня Милинкович-Савич, лишавайки от успех тима на брат си Сергей.

Gulliver/GettyImages
37 снимки

Сръбският вратар се справи перфектно в средата на първото полувреме след удар на Адам Марушич, както и в 55-ата, когато спря звездата Имобиле.

„Гранатите“ можеха да излезат напред през първото полувреме след удар на Рикардо Родригес, възползвал се грешка на Фелипе Андерсон.

В следващия кръг Лацио посреща Интер в петък в едно от дербитата на третия кръг, а ден по-късно „биковете“ ще гостуват на Кремонезе.

Торино - Лацио

източник: Sofascore.com

Другата среща, играна днес - между Удинезе и Салернитана, също завърши без голове. Домакините от Удине играха с човек по-малко цяло второ полувреме след червен картон на Неуен Перес и след почивката тимът от Салерно държеше инициативата, но така и не успя да стигне до попадение.