Централният бранител на Лацио Стефан де Фрай заяви, че изобщо не е сигурно, че ще преподпише изтичащия си договор. Думите му се явиха в ярък противовес на това, което малко по-рано бе заяви спортния директор на клуба Игли Таре.

Албанецът се изказа доста категорично и от казаното стана ясно, че постигането на споразумение е едва ли не въпрос на дни. Самият Де Фрай контрира, че преговорите все още текат, без да стигнали до каквато и да е развръзка.

„Все още няма нищо сигурно”, коментира 25-годишният холандец. „Не мога да кажа нищо в момента, нито пък да добавя към това, което се изписа и изговори през последните седмици.”

„Страхотна чест е да нося екипа на Лацио, чувствам се дбре тук и определено играя за топ клуб. До този момент обаче няма нищо подписано. Диалогът тече, но трябва малко търпение.”

„Винаги опитвам да се подобрявам където и както мога. След всеки мач в течение на 2 часа гледам видеозапис, като се фокусирам върху себе си и върху това, което мога да усъвършенствам”, добави Де Фрай.