Наставникът на Лацио Симоне Индзаги призна, че не му е приятно от факта, че равенството на неговия отбор срещу Торино (0:0) прати водения от брат му Беневенто обратно в Серия "Б". "Ако "орлите" бяха спечелили, в последния кръг Торино и Беневенто щяха да се изправят в директен двубой за оцеляване. 

"Разочарован съм за брат ми, но ние дадохме всичко от себе си и това беше добра реклама на италианския футбол. Отбор, който вече се беше класирал за евротурнирите, игра максимално сериозно срещу такъв, който се стреми да не изпадне. Никой не се предаде до самия край. Сезонът беше тежък, защото играхме на всеки три дни. Остава ни още един мач, в който също няма да пестим сили", заяви Индзаги. 

Бившият нападател още не е подновил договора си с клуба и това е един от въпросите, които журналистите често му задават. 

"Ще се срещнем с ръководството следващата седмица и ще вземем решение. В отлични отношения съм както с Игли Таре, така и с президента. Тук съм от 2004 година и изпитваме огромно уважение помежду си", каза Индзаги.