Агентът Тулио Тинти е бил днес следобед в базата на Интер, което веднага породи слухове, че Симоне Индзаги ще поеме „нерадзурите“, заменяйки на поста Антонио Конте.

Клиент на импресариото е и защитника на италианския шампион Алесандро Бастони, който в момента води преговори за удължаване на договора си.

През последните часове в Италия се зародиха много слухове и един от тях е, че треньорът на Лацио ще бъде новият наставник на Интер. Според „Скай Спорт“, Конте няма да приеме намаление на амбициите на клуба през следващата година, след като се заговори за разпродажба на футболистите и 20% орязване на заплатите.

В Италия съобщават, че в скоро време ще започнат преговори за прекратяването на договора на Конте, а една от клаузите е той да не поема други тим от Серия А в близко бъдеще.

В същото време в Рим се очаква да се проведе среща между президента Клаудио Лотито, спортния директор Игли Таре и Симоне Индзаги за удължаване на договора на специалиста. Но изглежда, че Интер е намерил точния човек, който да замени Антонио Конте, след като и двамата треньори залагат на формация 3 – 5 – 2.