Агентът на Сергей Милинкови-Савич трябваше да прави непланирано изявление, за да потуши страстите, след като неговият клиент не се яви в уречения ден за първа тренировка в Лацио след по-дългата си лятна пауза.

Сръбският национал започна ваканцията си по-късно заради участието на Мондиал 2018 и днес трябваше да се появи на клубната база, където да премине рутинни медицински изследвания. След като феновете така и не видяха 23-годишния играч, веднага започнаха опасенията, че той вече е изиграл последния си мач за клуба и ще бъде продаден. Както е известно, редица сериозни европейски клубове от ранга на Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, Челси и Пари Сен Жермен напират за подписа на полузащитника.

Затова Матея Кежман, който се грижи за интересите на СМС, реши да пресече паниката в зародиш и обеща още утре Милинкович-Савич да се върне в Лацио. „Сергей изпусна полета си заради ужасяваща пътна катастрофа в Белград, която блокира трафика”, коментира бившият нападател. „Нямаме абсолютно никакви други проблеми. Той ще пристигне в Рим утре, ще се подложи на прегледи и ще стартира подготовката си.”

„Радвам се, че му се отделя толкова много внимание, но ние наистина имаме много добри взаимоотношения с клуба”, допълни Кежман.