Новото завоевание на Мауро Сарате се казва Натали Вебер, и по една случайност се оказа любим модел на аржентинското издание на „Плейбой”… Натали е доста популярна в родината си, и има дълга нишка от известни мъже в черното си тефтерче. Тя обаче останала запленена, когато нападателят на Лацио и изпратил огромен букет от червени рози – точно 50 на брой – от Италия до Аржентина.

Според информирани източници, Сарате съвсем случайно попаднал на фотосите на госпожица Вебер, докато сърфирал в Интернет. Той незабавно пожелал да влезе във връзка с нея, и след като открил начина, прибягнал до романтичния жест, за да спечели сърцето на Натали. Хубавицата била много развълнувана, и веднага се обадила, за да благодари лично на футболиста.

Оттогава двамата не спирали да говорят по телефона, а най-после миналата седмица Мауро успял да склони новата си любов да го посети в Европа. Натали седна на трибуните на „Сан Сиро” в Милано, за да наблюдава Сарате. Явно влюбените са си допаднали достатъчно на живо, тъй като „зайчето” на „Плейбой” все още не стяга куфарите си обратно за дома, и кой знае – може да остане за постоянно на Апенините