Топводещата на телевизия „Планета” Симона Първанова подкрепи тима на Лацио при неделното домакинство срещу отбора на Сампдория. Красавицата, която е и участничка в риалити формата на БТВ „Футболни съпруги – Нашите момичета” откликнала на поканата да присъства на стадио Олимпико в Рим за да донесе късмет на орлите в поредния им мач от италианското калчо.

 

 

Но каква ли е причината блондинката да разнообрази престоя си в Рим точно по този начин. Както е известно Симона има диплома за треньор по футбол и афинитета и към най-популярния спорт е обясним, но веднага се появиха предполагаеми отговори свързани с това, че родната хубавица явно вече има нова футболна любов в живота си - играч от тима на Лацио.

 

Ето какво заяви по темата Симона от Рим: „За появата ми на стадио Олимпико, разбира се има причина и тя е любовта ми към... очаквате да кажа футболист на Лацио. Но всъщност само поканата да съм на мача е свързана с играч на орлите, чието име ще запазя в тайна.”

 

„Обичта към футбола ме отведе на мача Лацио - Сампдория за да разнообразя неделния си следобед в прекрасния Рим ”, разказа водещата.