Лацио и Щурм Грац изнесоха страхотен спектакъл, в която обаче не се победиха и завършиха наравно при резултат 2:2 в четвърти двубой от група „F“ на Лига Европа. По този начин интригата в групата се завърза още повече, след като и четирите отбора продължават да са с равен актив. При същия резултат завършиха и Фейенорд - Мидтиланд.

Лацио имаше всички предпоставки да надвие Щурм и в края на първото полувреме поведе след точно изпълнена дузпа от Чиро Имобиле.

Напрежението сред футболистите обаче беше много високо и в добавеното време на тази първа част се стигна до блъскане и караници между тях, в резултат на което защитникът на италианците Мануел Ладзари беше изгонен за втори жълт картон.

Австрийският тим се възползва от численото си предимство и в 56-ата датчанинът Вилиам Бьовинг изравни.

Невероятният тази вечер Педро Родригес върна аванса на Лацио в 71-вата, но отново 18-годишният Бьовинг се разписа за крайното 2:2 в 83-тата минута.

В следващия кръг „римските орли“ приемат Мидтиланд, докато австрийците домакинстват на Фейенорд. За 1/8-финалите се класира само първият в крайното класиране, а вторият отива на допълнителен кръг на елиминации, равняващ се на 1/16-финал. Третият се прехвърля в Лигата на конференциите, а последният отпада.