В двубой от група Н Лацио победи Марсилия като гост с 3:1. За успеха на италианците точни бяха Уолъс, Кайседо и Марушич. За французите Димитри Пайе върна гол с отлично изпълнение на пряк свободен удар.

Още в 10-ата минута на срещата Лацио излезе напред в резултата. След изпълнение на корнер на точното място беше Уолъс, който прониза мрежата на Манданда, за да изведе "лациалите" с гол аванс.

Чиро Имобиле отправи отличен удар в 22-ата минута на срещата по посока вратата на френския тим, но страничната греда помогна на марсилци да се спасят от второ попадение. Лацио продължи да е по-добрият отбор на терена и в 32-ата минута Чиро Имобиле пробва мерника си, но Манданда се справи със ситуацията.

През втората част Лулич стреля опасно в 53-ата минута, отново Манданда спаси отбора си от втори гол. Марсилия отправи първия си опасен удар в 56-ата минута, но Сансон не се възползва от пас на Сакай и прати топката в аут.

В 59-ата минута Лацио сякаш реши изхода от двубоя с втори гол. Чиро Имобиле пусна пас към Фелипе Кайседо, който изпревари бранителите на домакините и от няколко метра направи резултата 2:0 в полза на "орлите".

Марсилия се върна в двубоя с прекрасно попадение на Димитри Пайе от пряк свободен удар в 86-ата минута, като не остави шансове на Стракоша. Домакините се втурнаха напред в търсене на изравняването, но получиха трети гол, след като в последната минута на редовното време Марушич се разписа, пращайки топката в ъгъла на Манданда.

Така Марсилия, който стигна до финала през миналия сезон, сега допусна поражение с 1:3 и заема 3-ото място в класирането с актив от 1 точка, колкото има и 4-ия Аполон Лимасол.

Кипърският тим загуби при гостуването си на Антрахт Франкфурт с 0:2 след попадения на Костич и Халер през първата част на двубоя.

След това развитие на мачовете от този 3-ти кръг, лидер в тази група Н е Айнтрахт Франкфурт с актив от 9 точки, Лацио е на второто място с 6.