Мениджърът на Лацио Маурицио Сари нямаше как да е особено щастлив след загубата с 0:1 от Фейенорд и отпадането на тима му от Лига Европа. Той похвали играчите си за старанието, но съжалява за пропуснатите възможности в двубоя.

Интересното е, че всички отбори в групата завършиха с равен брой точки, но “орлите” отпадат заради по-лошата си голова разлика. Една от причините за това е тежката загуба от Мидтиланд (1:5) във 2-рия кръг. Затова и наставникът заяви, че в Европа никой не може да си позволи дори един слаб мач, защото това може да е фатално.

“Имахме много възможности да спечелим, дори и през второто полувреме. Създадохме доста положения и допуснахме малко пред вратата си, но загубихме заради един инцидент. Не мога да се сърдя на играчите, защото те се представиха добре в този тежък двубой. За съжаление пропуляхме чисти възможности да спечелм. Можехме да завършим с два гола преднина. Не съм разочарован, защото видях борбеност в отбора. За съжаление загубата в Дания компроментира ситуацията с головата ни разлика. Не можеш да си позволиш дори един слаб мач в Европа. Сега отиваме в Лигата на конференциите”, заяви Сари.