Николо Дзаниоло разкри причината да напусне лагера на Италия. Асът на Рома заяви, че е контузен и затова няма да играе в предстоящите срещи на „Скуадра адзура“ срещу Аржентина и за Лигата на нациите.

Новината идва на фона на слуховете за напрежение между него и Матиа Дзакани. Спекулациите на Апенините са, че между играча на Лацио и крилото на „джалоросите“ се е създало напрежение заради красавицата Киара Насти.

Инфлуенсърката бе гадже с Дзаниоло преди около 2 години, а сега очаква дете от 26-годишния футболист на „бианкочелестите“.

По време на парада на Рома след триумфа в Лигата на конференциите, Дзаниоло бе заснет в открития автобус на „джалоросите“ да се смее и да скандира унизителни неща за бебето на двойката. Това доведе до информации за напрежение между двамата италиански национали.

„Бях принуден да напусна националния отбор поради удар в глезена. Сега е време да презаредим батериите, за да започнем следващия сезон възможно най-силно”, разясни Дзаниоло в Инстаграм.

Също така се разбра, че „вълците“ са разследвани от Федералната прокуратура в Италия за антиспортни и неморални скандирания по време на празненствата си отпреди дни.