Звездата на Лацио и сръбския национален отбор по футбол Сергей Милинкович-Савич направи сериозен намек, че ще напусне клуба си през лятото. Офанзивният халф, за чийто подпис се борят Пари Сен Жермен, Манчестър Юнайтед и Ювентус, изказа благодарности до феновете на римляните за „чудесните 3 години”, които прекара на „Олимпико”.

23-годишният играч не успя да помогне на сърбите да се класират за осминафиналите на Мондиал 2018 и вече свободен да излезе във ваканция. Тя обаче хич няма да бъде спокойна предвид клубовете, които кръжат около него. Според различните източници Лацио настоява за сериозна трансферна сума – някъде в диапазона 100-150 милиона евро.

„Всеки ден чета, че различен клуб проявява интерес. Определено това е стимул за мен”, сподели звездата на „бианкочелестите”. „Ювентус е страхотен отбор, на върха в Италия е. Моят брат живее в Торино, а семейството е важно за мен.”

„На феновете на Лацио бих искал да кажа, че изкарах три чудесни години. Каквото и да стане, те ще останат в сърцето ми. Сега поемам към дома, за да разбера дали ще остана или ще си тръгна. Италия или чужбина? Ще помисля по този въпрос в следващите дни”, допълни Милинкович-Савич.

Още по темата: 

Юве най-близо до бижуто на Лацио

Лотито: Лацио не е супермаркет, отказах 110 милиона за СМС

Юнайтед първи "сви платната" спрямо Милинкович-Савич