Голмайсторът на Лацио Чиро Имобиле даде мнението си за предстоящия мач от осминафиналите в Шампионска лига срещу Байерн. Двубоят е в сряда от 22:00 часа на "Олимпико" в Рим. Нападателят сподели, че "орлите" не са уплашени от мощта на съперника си. 

“Очевидно е, че ще ни бъде много трудно, но не сме уплашени. Ентусиазирани сме и, както треньорът каза, трябва да се подготвим дори за най-малките детайли, за да можем да затрудним съперника”, заяви нападателят на “орлите”.

“Водени сме от желанието да продължаваме да показаваме най-доброто от себе си. Искаме да направим нещо специално за феновете ни.”

 

“Не ни очаква директен сблъсък между мен и Хари Кейн, а мач между Лацио и Байерн. Целта е да докажем, че се опитваме да израстваме като футболисти, отбор и клуб. А да се сравнявам по показатели с топ нападатели като Кейн, е друг стимул за мен, който ми помага да осъзная какво съм постигнал през кариерата си.”

“Работихме върху това да разберем как точно да бъдем по-опасни в атака, защото допуснахме много голове, след като ни отнемаха топката при опит за нападение", каза италианският голаджия.