Лацио победи Селтик с 2:1 като гост в мач от група Е на Шампионска лига. "Орлите" стигнаха до успеха с гол дълбоко в добавеното време на Педро. Преди това Кийого Фурухаши откри резултата в 12-ата минута, а Матиас Весино изравни в 29-ата минута. 

Така италианският клуб събра 4 точки и заема второ място във временното класиране с равен брой с първия Атлетико Мадрид. За "детелините" загубата беше втора поредна. 

Gulliver/GettyImages
13 снимки

Домакините поведоха в 12-ата минута. Тогава Мат О'Райли намери в наказателното поле Фурухаши, който не остави шансове на Иван Проведел. 

В 29-ата минута римските "орли" изравниха. Алесио Романьоли отклони топката след изпълнение на корнер. Кълбото се озова във Весино, който вкара за 1:1. 

В 81-ата минута домакините си помислиха, че отново са повели в резултата, след като Луис Палма прати топката в мрежата. Попадението в крайна сметка бе отменено заради засада след намесата на ВАР.

Така се стигна до шестата минута на добавеното време, когато Матео Гендузи намери Педро Родригес в наказателното поле, който с глава в десния ъгъл вкара за 1:2.