Спортният директор на Лацио Игли Таре разкри, че клубът има идея за заместник на една от основните фигури в състава Сергей Милинкович-Савич, ако сърбинът реши да напусне италианската столица през това лято. 

Спекулациите за бъдещето на полузащитника продължават да са на дневен ред за поредно лято, като се смята, че сериозен интерес към играча има от страна на френския хегемон Пари Сен Жермен. Самият Таре намекна, че клубът има план при подобно развитие на събитията, но отказа да назове име. 

"Времето ме научи, че за да се изгради солиден проект е необходимо търпение и последователност. Историята показва, че играчи, които са били посрещнати скептично при идването си в крайна сметка са опровергавали критиците си", започна той.

"Имам играч на ума си, в случай, че Милинкович-Савич бъде продаден. Никога обаче няма да издам името му, бих предпочел да се самоубия", завърши ексцентричният Таре. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.