Президентът на Лацио Клаудио Лотито вярва, че Сергей Милинкович-Савич е много по-добър и много по-скъп от полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба.

Ексцентричният президент на „римските орли” сподели, че няма оферта, която да го изкуши за сръбския полузащитник, като по-рано във вторник Юнайтед сложи на масата 100 милиона евро за играча. Бордът на лациалите категорично е отхвърлило предложението на италианците, съобщават европейските медии.

Лацио отказа 100 милиона за Савич

Сръбският опорен полузащитник е свързван и с други водещи европейски клубове, като Реал Мадрид, Пари Сен Жармен, Ювентус и Милан също се облизват за 23-годишния играч.

Лотито е уверен, че ще задържи своя играч на „Олимпико”, като по-рано през лятото съобщи, че въобще няма да преговаря, с който и да е клуб, ако офертата е по-ниска от 120 милиона евро.

Леонардо на среща с агента на Савич

„Няма официална оферта, която да е пристигала в офиса ми”, сподели Лотито въпреки спекулациите, които излязоха по-рано във вторник.

„Нямам намерение да продавам Сергей, но след като ме питате, то се сещам какво ви казах миналото лято. Той струва повече от Погба! Колко беше французина миналото лято? 105 милиона и още пет бонуси? Е, определено Савич струва повече, и то доста”, сподели Лотито пред италианските медии.

Милинкович-Савич се завърна на подготовка с римляните, като агентът му Матея Кежман потвърди, че фокусът му е изцяло концентриран върху Лацио.