Звездата на Лацио Сергей Милинкович-Савич приветства интереса на Манчестър Юнайтед към себе си, но побърза да успокои феновете на римския гранд. Сръбският национал заяви, че на този етап не търси изходящ трансфер.

22-годишният играч се намира в сензационна форма през настоящия сезон 2017/2018. През лятото той ще бъде сред най-търсените играчи, като „лациалите” ще бъдат склонни да преговарят само при изключително сериозни оферти. Само дни по-рано от клуба се похвалиха, че в паузата между настоящата и предходната кампания са отказали оферта за 70 милиона евро.

Ливърпул със смел ход, ще бори ПСЖ за Милинкович-Савич

Манчестър Юнайтед е сред тимовете, които най-горещо желаят Милинкович-Савич, който би решил доста ребуси за мениджъра Жозе Моуриньо в полузащитата. Самият футболист призна, че е чест за него да го свързват с толкова сериозни клубове.

„Хубаво е, когато хората говорят за мен”, коментира СМС, както го наричат италианските медии. „Аз не отдавам голямо значение на тези работи. Щастлив съм в Лацио и се чувствам добре тук засега, но после ще трябва да видим.”

СМС ще струва 100 милиона на ПСЖ

Милинкович-Савич има 9 гола в 24 шампионатни мача ма Лацио през този сезон, което е впечатляващо постижение за вътрешен полузащитник.