Английският Челси е фаворит за подписа на лявото крило на Лацио Раул Моро, съобщава сайтът La Lazio Siamo Noi.

Роденият през 2002-а година талант е продукт на школата на Барселона, но преди началото на сезон 2019/2020 премина в Лацио за 6 милиона евро. През тази година няма нито един мач за мъжете на Лацио и играе основно за отбора Примавера. През миналия сезон Раул Моро на два пъти попадна в първия отбор на орлите. Естествено, предвид факта, че премина в Лацио още преди да навърши 17, той няма мач и за мъжете на Барселона.

Моро е национал на Испания до 18 години и е обект на интерес от още европейски грандове, сред които и Ювентус. Моро имаше шанса да покаже уменията си именно в мач със Старата госпожа.

Мениджърът на Челси Франк Лампард отдавна иска да напълни отбора с млади таланти, които година след година да вдигат нивото. Един от тях е 21-годишният нападател на турския Бурсаспор Али Акман, който през този сезон хваща погледите с 9 гола в 16 мача. В същото време пък защитникът на Сините от Лондон Фикайо Томори е поискал да му бъде намерен отбор за наем, тъй като не се чувства комфортно в отбора.