Ръководството на Лацио е уведомило колегите си от Пари Сен Жермен, че ще им продадат халфа Сергей Милинкович-Савич единствено на цена от 100 милиона евро.

Медиите във Франция отдавна спекулират с името на един от най-силно представящите се футболист на „лациалите” от началото на сезона. Дори и там обаче са наясно, че ПСЖ не е единственият, който преследва подписа на 22-годишния вътрешен халф. Смята се, че Ювентус, Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед също са на опашката.

Лацио сключи нов договор със СМС

Централната полузащита е невралгична зона за парижани след раздялата с капитана Блейс Матуиди през лятото, а в същото време Тиаго Мота вече навърши 35 години. Марко Верати и Адриен Рабио са единствените две други опции, като французинът има по-малко от 2 оставащи години по договора си.

Звезда на Лацио се хвали с оферта за 50 милиона

СМС, както обичат да наричат Милинкович-Савич на кратко в Италия, е твърде ценен за Лацио в момента и е логично римляните да му поставят толкова висока цена. Шефовете на „бианкочелестите” са твърди в позицията си, че няма да пуснат балканеца за по-малко от 100 милиона евро.

Милинкович-Савич има 13 мача в Серия А дотук, в които отбеляза 4 гола.