Ръководството на Лацио възнамерява да продаде в чужбина централния защитник Стефан де Фрай до края на месеца. Римляните настояват да получат минимум 30 милиона евро за холандския национал.

Де Фрай отказа нов договор с Лацио

Това е последният шанс за „орлите” да получат трансферна сума за 25-годишния играч, чийто договор е до края на сезона. Той упорито отказва да подпише нов и вече е в състояние да преговаря свободно с други тимове, като има и правото да подпише предварителен договор.

Основната точка, по която Лацио и Де Фрай така и не успяха да се договорят, бе размерът на освобождаващата му клауза. Затова сега съществува огромна вероятност римляните да изпуснат един от най-ключовите си играчи за без пари.

Барселона разкарва двама, за да вземе Де Фрай

Интер проявява съвсем отчетлив интерес към бранителя, ала няма да има късмет. Лацио ще разглежда единствено оферти от чужбина, тъй като не желае да подсилва преки конкуренти за титлата. В същото време цената от 30 милиона може да откаже голяма част от преследвачите, при положение, че те могат да изчакат 6 месеца (дотогава Де Фрай ще е станал на 26 години) и да го вземат без такъв драстичен харч.